onsdag den 19. september 2012

HVORNÅR ER DET PYRAMIDESPIL?

ACN - Multilevel Marketing

"Det anses kun for at være pyramidespil, når den økonomiske gevinst hovedsagelig stammer fra indskud fra nye deltagere. Udenfor falder altså de egentlige salgsorganisationer, der er pyramidisk opbygget, de såkaldte Multi Level Marketing virksomheder .

Afgrænsningen mellem Multi Level Marketing og pyramidespil beror på en konkret vurdering,
men som tommelfingerregel kan man sige, at såfremt der ikke er et salg af reelle produkter,
er der tale om et ulovligt pyramidespil."

"Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder.
Ingen uafhængig ACN-repræsentant er garanteret succes. Enhver succes afhænger direkte af den enkelte persons arbejdsindsats. Ingen er garanteret en indtægt som uafhængig ACN-repræsentant, og ikke alle uafhængige ACN-repræsentanter en fortjeneste."

Arbejd hårdt og giv aldrig op! 

Det er så nemt at skrive negative ting på nettet. hvis man google'r "ACN"  så kommer der 100 vis af sider hvor folk kritisere virksomheden.. Jeg vil væde med at 9 ud af 10 af alle dem som skrive det såkaldte "lort" om ACN ikke ved en skid af hvad de skriver. De vil bare have en mening om noget de ikke ved noget om. Jeg syntes det er helt okay de ikke vil ind i ACN og det er der ingen der skal tvinge dem til.

Tænk på det sådan her: hvis en ven har introduceret dig til ACN.. hvorfor skulle det så være noget "lort". Han er din ven så hvorfor skulle han snyde dig? 


Jonas Madsen                           Jonas-bogoACN@hotmail.com                           19-09-2012
 
Hvis du vil vide mere eller har nogle spørgsmål om ACN.
Så kan jeg kontaktes på Jonas-bogoACN@hotmail.com

1 kommentar: